Byt 5+kk, 3. NP, FLEUR

Unikátní prostorný byt s kuchyní a vestavěnými skříněmi značky Poliform, 2 terasami, profesionálně založenou zahradou plnou voňavých růží a levandule, privátní garáží a hobby místností je součástí nového luxusního viladomu Vila ÉPOQUE.
Rezidence zasazená do překrásné zahrady v noblesní čtvrti Bertramka, v sousedství architektonických ikon Winternitzovy vily či Pickova domu, určuje nový standard exkluzivního rezidenčního bydlení.

Velkoryse pojatá dispozice se skládá z téměř 80metrového obytného prostoru, hlavní ložnice s en-suite koupelnou, dalších 3 ložnic, centrální koupelny, samostatné toalety, 3 šaten, technické místnosti a předsíně s přímým vstupem do výtahu. Na obytný prostor plynule navazuje jižně orientovaná terasa a zahrada, 3 ložnice mají přístup na severní terasu

Při stavbě Vily ÉPOQUE byly použity vytříbené materiály nejvyšší kvality, které podtrhují luxus a pečlivé provedení každého detailu. 
Špičková kuchyně s varným ostrůvkem navržená italským designovým gigantem Poliform je vybavena vestavnými spotřebiči nejvyšší řady od kvalitní značky Miele a doplněna podle stejného návrhu důmyslným úložným prostorem, vestavěnými skříněmi a plně zařízenými šatnami. Koupelny jsou vybaveny značkovou sanitou a bateriemi Axor z leštěného černého chromu. Vysoký standard dále zahrnují třívrstvé dřevěné podlahy, velkoformátové obklady a dlažby italského výrobce Italgraniti, 2,4m vysoké bezfalcové interiérové dveře, dřevo-hliníková okna Josko s izolačními trojskly a venkovními žaluziemi, bezpečností vstupní dveře. Systémy generálního klíče a chytré domácnosti usnadňují a automatizuji různé aspekty bydlení. Slouží např. k ovládání osvětlení, exteriérových žaluzií, topení a bezprůvanového chlazení či vzdálené kontrole garáže. Do zabezpečovacího a tísňového systému jsou integrovány magnetické detektory oken a vstupních dveří i detektory kouře a pohybu. Energeticky úsporné a ekologické vytápění umožňují tepelná čerpadla s geotermálními zemními vrty, přísun čerstvého vzduchu zajišťuje centrální vzduchotechnická jednotka. K bytu náleží klubová samostatně uzavíratelná garáž navržená pro tři velké vozy a hobby místnost, kterou lze využít jakkoliv, třeba jako soukromou posluchárnu kvalitní hudby nebo degustační místnost s vinotékou.
Automaticky zavlažovanou zahradu navrhl renomovaný Atelier Flera, společné části domu studio under-construction architects
K dispozici je kompletní návrh interiérového vybavení, který je možné v případě zájmu celý realizovat, nebo dle požadavků kupujícího a ve spolupráci se společností STOPKA dovést k naprosté dokonalosti.

Tento viladům je novou ozdobou prestižní rezidenční čtvrti Malvazinky, v níž zůstaly zachovány dávné viniční usedlosti, doplněné později o četné prvorepublikové vily. Mezi nejvýznamnější z nich se řadí Winternitzova vila od Adolfa Loose a Karla Lhoty či Pickův dům od architekta Ernsta Wiesnera. Čtvrť má výbornou polohu pro příjemné městské bydlení, stejně blízko je jak do živoucího smíchovského centra Anděl či k mezinárodním školám, tak i do přírody okolních parků.

Podlahová plocha 223,3 m2, exteriér celkem 143,70 m2, z toho terasy 25,6 m2 a 39,6 m2, a zahrada 78,5 m2, sklep/hobby místnost 27m2, garáž 29,8 m2.

Vybavení

  • Výtah
  • Klimatizace

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104360
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    223 m²
  • Terasa
    144 m²
  • Celková plocha
    367 m²
  • Parkování
    Privátní garáž 30 m2
  • Sklep
    27 m²
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.